Årets Företagare 2021

 

Mattias Söderqvist, VD och delägare och Christer Hagberg, ekonomichef och delägare har blivit utsedda till Årets Företagare i Växjö kommun 2021. Priset delades ut av Företagarna Växjö i samråd med Växjö kommun. Den här fina utmärkelsen gör oss extra stolta!

– Jag är otroligt glad, överraskad och rörd över denna utmärkelse. Att driva ett företag är ett lagarbete där vi vinner och förlorar tillsammans, säger Mattias Söderqvist, vd Alutrade.

Så här lyder motiveringen:

Årets Företagare i Växjö visar på kraften av att få alla att dra åt samma håll. Med fokus på lagkänsla och att vinna tillsammans har Årets Företagare skapat en strategisk utveckling för att få företaget att växa. Ett antal viktiga delar i denna strategiska utvecklingsplan har varit en tidig satsning på att ta fram en unik lagerlista från europeiska grossister, anpassa sig till kundernas behov och snabba leveranser av kundspecifika aluminiumprofiler. Genom en kontinuerlig tillväxt så har en utbyggnad skett av företagets lagerlokaler i Växjö under 2000-talet.”

Mattias Söderqvist och Christer Hagberg är Årets Företagare i Växjö Kommun 2021.

Malin Lauber, (S), kommunalråd, Mattias Söderqvist, vd Alutrade, Monica Skagne, kommunchef, Christer Hagberg, ekonomichef Alutrade och Andreas Olsson, (C), kommunalråd.

Nyheter Årets Företagare 2021