Vi älskar aluminium

Välj typ av profil

Skräddarsydda lösningar

Vi hjälper ditt företag att ta fram specialprofiler, ramper och modulsystem när det behövs. Vi lotsar genom val av dimensioner, legeringar och ytbehandlingar så att det blir precis som du vill ha det.

Kundcase

Så här hjälper vi våra kunder

Aluminiumprofiler används i de allra flesta branscher och därför har vi turen att få vara med att utveckla en mängd olika produkter med lika många användningsområden. Här berättar vi om några av de spännande kunder vi har äran att samarbeta med.

Vi på Alutrade

Kontakt

Vi har ett stort utbud av standardprofiler och hjälper mer än gärna till att skräddarsy produkter i aluminium. Ta kontakt med våra rådgivare för den bästa lösningen för dig och ditt företag.

Aktuellt

Fyra decennier är lång tid. Det är så länge vi har jobbat med aluminium. Idag levererar vi allt från skräddarsydda profiler, ramper och modulsystem till standardprofiler som rör, plåt och plattor. Vi har också Europas största lagersystem för skräddarsydda profiler. Men det som gör oss unika är våra medarbetare. Som med stor passion och skicklighet guidar dig hela vägen från produktidé till färdig komponent.

Fler inlägg