Alutrade engagerar sig för Musikhjälpen 2023

I år hålls Musikhjälpen i Växjö och från den 11:e december finns glasburen med kända P3-profiler på plats på Stortorget. Årets tema är "Ingen ska behöva dö av hunger". Vi på Alutrade vill göra vad vi kan för att bidra!

Den oroliga omvärlden har orsakat hungersnöd på flera håll i världen och temat är därför mer aktuellt än någonsin! Vi på Alutrade vill göra vad vi kan för att bidra till Musikhjälpen som via Radiohjälpen bidrar med att skänka matpaket, näringsbehandlingar och kontantstöd till hungersdrabbade människor. Ingen kan göra allt men alla kan göra något! 

Hjälp oss att stödja musikhjälpen genom att ta del av någon av våra aktiviteter nedan!

 

Auktion - aluminiumramp 11 december.

Till förmån för Musikhjälpen auktionerar vi ut ett par uppkörningsramper i aluminium!

Se reklamfilmen här: Alutrade auktionerar ut aluminiumramper till förmån för Musikhjälpen - YouTube

Lägg ditt bud här: Uppkörningsramper i aluminium –.. | Köp från AlutradeAB på Tradera (616614692)

 

Öppet Gym på Alutrade 12 december.

Vill du stödja musikhjälpen och samtidigt passa på att få in lite träning? Vi på Alutrade är stolta över vårt fina gym och på tisdag den 12 december öppnar vi upp dörrarna för alla som vill komma och träna med oss! Träna själv eller tillsammans med en vän i gymmet, boka in dig på någon av konditionsmaskinerna, eller häng med oss på ett pass! Vi kommer att köra allt från yoga och rörlighetsträning, till Cross Fit, Body Pump, styrketräning för nybörjare och tjejträning!

Boka in dig på vårt gym här: Bokning öppet gym

 

Hemleverans av lussebullar 13 december.

Nu har du chansen att beställa hembakade lussebullar inför Lucia-dagen från oss på Alutrade! Vi kommer själva att baka lussebullarna, i samarbete med Teleborg Centrum-skolan (då vi får låna deras hemkunskapssal) och vi kommer även egenhändigt att leverera dem till ditt hem eller till ditt företag på Lucia-dagen!

Vi utlovar lusse-sång och lusse-klädsel.

Pris: 10 lussebullar för 500 kr, inklusive utkörning inom Växjö-området (med sång). Bor du utanför Växjö-området? Fråga oss, så ska vi se vad vi kan lösa! Alla pengar går oavkortat till Musikhjälpen, för att ingen ska behöva dö av hunger!

Beställ dina lussebullar senast 10 december här: Beställ Lussebullar med leverans

Se filmen om våra leveranser 13 dec här: Alutrade lussar för Musikhjälpen (youtube.com) 

 

Dragkamp på Stortorget 14 december.

Har vi några starka Växjöbor som vågar utmana oss på Alutrade i dragkamp på stortorget kl 12:00, torsdag 14 december? Ni behöver vara ett lag på 6-10 personer. Vi gör detta för att visa vårt engagemang för Musikhjälpen och för att ingen ska behöva dö av hunger!

Vilka det blir som får möjligheten att visa sitt sin styrka mot Alutradarna avgörs via en budgivning! Lägsta bud är på 1500 kr . Alla pengar går oavkortat till Musikhjälpen!

Anmäl ert intresse och lägg ditt bud här: Intresseanmälan Dragkamp
Se hur dragkampen gick här: Dragkamp: Alutrade vs. Balco - till förmån för Musikhjälpen (youtube.com)

 

Hemleverans av tårta 15 december.

Är du sugen på en alldeles egen Alutrade-tårta? Fredag 15 december har du nu chansen att njuta av en härlig prinsesstårta tillsammans med vänner, arbetskamrater eller familj!  I samarbete med Skåres konditori så erbjuder vi nu hemleverans av tårtor (inom Växjö-området) till förmån för Musikhjälpen! För 1000 kr så får du både tårta och leverans. Alla pengar går oavkortat till Musikhjälpen, för att ingen ska behöva dö av hunger!

Beställ din tårta senast 12 här: Beställ tårta med leverans

Publicerat: 2023-12-04
Vi på Alutrade

Kontakt

Vi har ett stort utbud av standardprofiler och hjälper mer än gärna till att skräddarsy produkter i aluminium. Ta kontakt med våra rådgivare för den bästa lösningen för dig och ditt företag.