Sommar

Glad sommar önskar vännerna på Alutrade

Sommaren är här, och med den en chans att varva ned, återhämta sig och ladda batterierna inför resten av året. Efter en händelserik första halva av året, vill vi passa på att önska alla en riktigt glad och avkopplande sommar! Vi kommer att ha semesterstängt veckorna 29 till 31. Vi är tillbaka igen, fulladdade med energi, från vecka 32 och framåt.

Semestern – en tid för återhämtning och njutning

Semestern är en perfekt tid för att stanna upp och reflektera över livets små och stora glädjeämnen. Ändå upplever många att den går för fort, att det är för mycket som ska hinnas med och att tiden bara rinner iväg. Här är några tips på hur du kan göra din ledighet återhämtande på riktigt och se till att du får njuta ordentligt av din ledighet:

 

  • Är ditt arbetsliv fyllt med aktiviteter? Då kan en lugnare semester vara just vad du behöver. Försök att finna en balans som passar hela familjen. Kanske kan ni tillsammans planera in specifika vilodagar eller stunder för egentid.

 

  • Ge dig själv tillåtelse att sova ut. Särskilt i början av semestern kan några dagar med extra sömn göra underverk.

 

  • Kom ihåg att semestern inte är en tävling. Den är din tid att slappna av på det sätt som passar dig bäst, oavsett om det innebär en hemester eller äventyr i främmande land.

 

  • Bestäm tider då du lägger bort mobilen och andra skärmar. Ge dig själv chansen att verkligen koppla av och vara närvarande i nuet.

 

  • Tillbringa tid med människor som ger dig energi och glädje. Semestern är ett utmärkt tillfälle att stärka banden till familj och vänner.

 

  • Utmana dig själv att inte alltid fylla varje stund med aktiviteter. Tillåt dig själv att bara vara, låt tankarna vandra fritt och njut av stunden. 

 

  • Hitta former av rörelse som du njuter av, vare sig det är en skogspromenad, en simtur i havet eller lite morgonyoga på altanen. Fysisk aktivitet är inte bara bra för kroppen utan även för sinnet.

 

  • Låt semestern vara en tid för njutning. Ät något extra gott, besök dina favoritplatser eller prova på något nytt och spännande som du aldrig gjort tidigare.

 

Vi önskar er alla en underbar sommar!

Publicerat: 2024-06-27
Vi på Alutrade

Kontakt

Vi har ett stort utbud av standardprofiler och hjälper mer än gärna till att skräddarsy produkter i aluminium. Ta kontakt med våra rådgivare för den bästa lösningen för dig och ditt företag.