Utforska naturen med Hittaut och Alutrades aluminiumprofiler

Hittaut är en gratis friskvårdsaktivitet där du med en karta — digital eller på papper — kan leta efter checkpoints med olika svårighetsgrader. 

Checkpoints är strategiskt placerade i stadsmiljöer, parker, bostadsområden och skogar.

 

För fjärde året i rad sponsrar Alutrade Hittaut med aluminiumstolpar, vilket gör det möjligt för alla att utforska sina omgivningar. Stolparna, som används för checkpoints, består av kapade L-profiler i legering 6060 T6 och är anodiserade för att säkerställa hög korrosionsbeständighet. Detta gör dem idealiska för utomhusbruk.

 

— Växjö OK är mycket glada över vårt samarbete med Alutrade. Tack vare Hittaut har vi verkligen lyckats nå ut till både Växjös invånare och besökare. Vi får ofta höra hur kul det är att upptäcka nya platser samtidigt som man får motion på ett annorlunda och spännande sätt, säger Per Rooth.

 

För alla som befinner sig i Växjö-området i sommar, har Per några tips på aktiviteter som passar både stora och små:

 

- Nytt för i år är checkpoints i Bredvik och Braås. I Braås finns även hinderbanor, pumptrack, cykelbanor, utegym och padelbanor – perfekta för en dagsutflykt!

 

Vill du veta mer om Hittaut? Mer information hittar du här: Hittaut i Växjö - orientering.se

Publicerat: 2024-06-26
Vi på Alutrade

Kontakt

Vi har ett stort utbud av standardprofiler och hjälper mer än gärna till att skräddarsy produkter i aluminium. Ta kontakt med våra rådgivare för den bästa lösningen för dig och ditt företag.