Alutrades grundare - Christer Björstad 80 år

Christer Björstad, grundaren av Alutrade, firade nyligen sin 80-årsdag. Hans resa från ett litet skrivbord under källartrappan i Vetlanda till att leda ett välmående företag med 38 anställda är en källa till inspiration för oss alla.

Christer startade Alutrade med en enkel men kraftfull idé: att erbjuda det unika och svårfunna inom aluminium. Med tiden växte Alutrade till att bli mer än bara en leverantör av aluminiumprodukter. Företaget blev en samarbetspartner som kunderna litar på, och detta tack vare dess förmåga att ständigt anpassa sig och utvecklas.

 

Christer byggde företaget med omtanke och eftertanke, alltid med en långsiktig vision. Han visade att framgång inte bara handlar om att nå ekonomiska mål, utan också om att bygga starka relationer och skapa en positiv arbetsmiljö där alla känner sig som en del av ett team.

 

Till Christer, tack för din vision och ditt ledarskap. Ditt arbete och ditt engagemang har lagt grunden för det Alutrade är idag. Grattis på 80-årsdagen!

 

Till alla som vill läsa mer om historien om Alutrades tillväxt och Christer Björstads resa, så klicka här för att komma till den film och artikel vi sammanställt om Alutrades 40-åriga historia. Det är en berättelse om uthållighet, innovation och gemenskap som vi är stolta över att dela med oss av.

 

Växjö 2023-03-19

Publicerat: 2024-03-19
Vi på Alutrade

Kontakt

Vi har ett stort utbud av standardprofiler och hjälper mer än gärna till att skräddarsy produkter i aluminium. Ta kontakt med våra rådgivare för den bästa lösningen för dig och ditt företag.