Viktberäknaren

m
mm
( tum)
mm
( tum)
mm
( tum)

Per meter kg ( lbs)
Totalt kg ( lbs)

Teknisk rådgivning

Det våra tekniker inte kan om aluminiumprofiler, det är inte värt att veta. Här bubblar kreativiteten och passionen för nya profiler. Inte sällan händer det att teknikavdelningen kommer med nya idéer och infallsvinklar som i sin tur leder till kostnadsbesparingar och en ännu mer funktionell produkt. Att få det lilla extra kostar inget extra hos oss.

Aluminiumprodukter

Vi älskar och kan det mesta om aluminium. Hos oss hittar du ett stort utbud av standardprofiler. Våra engagerade rådgivare hjälper ditt företag att hitta rätt profiler. Förvänta dig en kundresa med en stor dos engagemang som huvudingrediens.

Skräddarsydda lösningar

Vi har lång erfarenhet av att skräddarsy aluminiumprofiler och hjälper ditt företag att ta fram specialprofiler, ramper och modulsystem när det behövs. Vi lotsar dig genom val som rör funktion, dimensioner, legeringar och ytbehandlingar så att det blir precis som du vill ha det.

Vi på Alutrade

Kontakt

Vi har ett stort utbud av standardprofiler och hjälper mer än gärna till att skräddarsy produkter i aluminium. Ta kontakt med våra rådgivare för den bästa lösningen för dig och ditt företag.