Rådgivning & service

Vad kan vi hjälpa dig med?

Vi kan aluminium

Vi älskar aluminium och vi kan det mesta om metallernas metall.

Här delar vi och våra dedikerade rådgivare med oss av kunskap som bidrar till en smidigare vardag för dig och ditt företag.

Oavsett om du letar detaljerad information om legeringar eller om du vill lära dig mer om hur processen för att ta fram ett eget verktyg ser ut, finns vi här för att guida dig rätt.

Teknisk rådgivning

Det våra tekniker inte kan om aluminiumprofiler, det är inte värt att veta. Här bubblar kreativiteten och passionen för nya profiler.

Lagerhållning

Lagerhållning för leveranser just-in-time! Bland våra 8 000 m2 lageryta finns utrymme för just din profil.

Verktyg

Genom att ta fram ett verktyg kan i stort sett vilken profil som helst pressas fram till önskad form och storlek. Massiva profiler eller hålprofiler? Vi förklarar skillanden och berättar hur vi hjälper dig att ta fram ett eget profilverktyg.

Aktuellt

Det händer alltid mycket på Alutrade. Här hittar du det senaste om vad som är på gång just nu. Nyfiken på hur vi hjälpt andra företag med framtidens aluminiumlösningar? Missa inte våra Stories där vi berättar mer.

Aktuellt hos Alutrade
Vi på Alutrade

Kontakt

Vi har ett stort utbud av standardprofiler och hjälper mer än gärna till att skräddarsy produkter i aluminium. Ta kontakt med våra rådgivare för den bästa lösningen för dig och ditt företag.