L-profil i aluminium

 

T-profiler i aluminium – direkt från lager

 

Profilen levereras vanligtvis i längder om 6 m. T-profiler i en mängd dimensioner kan levereras från lager – vi har även ett omfattande utbud av dimensioner som kan levereras från pressverk med 3-8 veckors leveranstid.

De vanligaste legeringarna för T-profil är EN 6063 och EN 6082.  Vi kan även ombesörja bearbetning och ytbehandling av din profil.

Vårt lagerprogram är ett av Europas största och mest omfattande med ett unikt urval av aluminiumprofiler i olika legeringar och dimensioner. De vanligaste legeringarna är EN 6060/6063 och EN 6082. Mer udda dimensioner tas hem från våra leverantörer i Europa.

Finner ni inte den dimension ni söker, kan vi ta fram ett verktyg. Då priserna på verktyg är låga, betalar det sig fort vid lite större kvantiteter. Det ger ett lägre materialpris och kortare bearbetningstid. Din profil kan också levereras bearbetad och ytbehandlad enligt önskemål. Ni kan läsa mer om olika bearbetnings- och ytbehandlingsmetoder under Bearbetning och Ytbehandling.

För tillfället har vi tyvärr tekniska problem med våra formulär. Får du inte svar inom 24h på din fråga vänligen kontakta oss på info@alutrade.se eller telefon 0470-74 54 00.

OBS! Alutrade är ett B2B-företag och vi säljer inte material till privatpersoner.

Har du frågor om den här profilen eller vill du beställa?

10 + 13 =

Aluminiumprofiler T-profiler i aluminium