Brett sortiment av aluminiumrör

 

Aluminiumrör levereras från vårt lager i längder om 6 meter. Automatlegeringar levereras vanligtvis i längder om ca 3 meter.
Vi tillhandahåller ett stor sortiment av runda rör, kvadratrör, rektangulära rör, anodiserade rör, lackerade rör, dragna rör, gjutna rör, svetsade rör, sömlösa rör, valsrör, pneumatikrör och rörböjar.

Hittar du inte den dimension eller legering du söker finns även möjligheten att ta fram ett anpassat verktyg för önskad dimension. Från verk kan vi även ta fram längder upp till 12 meter beroende på dimension. Mer udda dimensioner tas från våra leverantörer i Europa och levereras på 1-2 veckor.

De olika legeringarna lämpar sig olika bra beroende på hur materialet skall användas. För legeringsval finns information om de olika legeringarna i vår tekniska info.

Materialet kan köpas såväl i långlängd som kapade längder. På vårt lager i Växjö har vi tre högeffektiva sågar och vi kan såga material upp till 460×460 mm med toleranser från ± 0,1 mm på längdmåttet. Vi har även möjlighet att se till att övrig bearbetning samt ytbehandling av materialet utförs.

Möjlighet finns även att såga aluminiumringar och aluminiumrondeller ur plattor till önskade dimensioner.

 

Aluminiumrör

Aluminiumrör