Vi söker dig

Lediga jobb på Alutrade

Alutrade söker ny tekniker

Rita och designa aluminiumprofiler, stötta våra kunder och bli en del av Alutrade-teamet!

Alutrade behöver förstärka sin organisation med en Tekniker. Du kommer att arbeta i team med andra tekniker men även tillsammans med innesäljare, utesäljare, inköp samt miljö och kvalitet. Du ansvarar för att driva projekt såväl internt som externt tillsammans med kunder, där du ritar upp och designar nya profiler, fungerar som teknisk support mot säljavdelningen, registrerar och uppdaterar nya och befintliga artiklar och strukturer, gör förstärkt mottagningskontroll mm.

Du arbetar huvudsakligen med Sverige som marknad men bolaget arbetar internationellt så det förekommer även dagligen utländska kontakter. Du har bra IT-baserade stödsystem till din hjälp för att underlätta ditt arbete i vardagen. I arbetet förekommer även dagliga kontakter med svenska och utländska leverantörer för att köpa in produkter mot givna kundorder samt att ta in priser och offerter från dem. I inköpsarbetet ingår det även i viss mån prisförhandlingar. Du är placerad vid bolagets huvudkontor i Växjö, där arbetet sker under normal kontorstid.

För att lyckas tror vi att du har god teknisk förståelse men även ett genuint intresse för att hitta olika produktlösningar till kunden. Det är en självständig roll där du får använda din kreativa förmåga i arbetet med att i alla avseenden serva våra kunder.


Önskade personliga egenskaper och kompetens är att du är utbildad högskoleingenjör i Maskinteknik, eller civilingenjör, kan rita i Inventor och/eller AutoCAD, har en god känsla för kundservice i alla dess aspekter samt god social kompetens. Vi ser gärna att du har ett inre driv och engagemang för att hitta de bästa tekniska lösningarna för kunden. Du skall ha goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och i skrift. Kunskaper i Jeeves är meriterande och det är en fördel om du har ett intresse för IT. Om du tidigare har arbetat med aluminium och har profilkunskap så ser vi detta som en stor fördel.

För rätt person erbjuder vi ett spännande arbete med goda utvecklingsmöjligheter i ett privatägt företag, där laganda och motivation skapar en viktig plattform i det dagliga arbetet!

Välkommen med din ansökan i form av ett personligt brev och CV som du lämnar senast den 30/4, via e-post på adress jobb@alutrade.se Ange "Tekniker" i ämnesfältet.

Frågor besvaras av VD Mattias Söderqvist på 0470-74 54 01 / 070-350 54 01 eller inköpschef Håkan Wretström på 0470-74 54 03 / 070-874 54 03.


Körkortskrav
B
Varaktighet, arbetstid
Tillsvidare
Heltid

Ersättning
Fast månads- vecko- eller timlön

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2024-09-06
Ansökan kan skickas till e-postadress: jobb@alutrade.se