Vi söker dig

Lediga jobb på Alutrade

Bli en del av team Alutrade

Är du intresserad av att jobba på Alutrade? Här publicerar vi löpande våra lediga jobb.

 

Produktionsmedarbetare

Din profil

Vi tror att den här tjänsten kommer passa dig om du är noggrann, strukturerad och självgående. Du är engagerad som person och i det du tar dig för.


Det här tror vi stämmer in på dig:

  • Har verkstadsteknisk utbildning alt. erfarenhet av verkstadsarbete
  • Har truckkort
  • Kan läsa ritningar
  • Är noggrann i utförandet av dina arbetsuppgifter
  • Är service minded och sätter kunden i fokus
  • Värderar respekt och ärlighet högt
  • Gillar att jobba i ett team med lagkänsla
  • Van att ta ansvar
  • Självgående och är inte rädd att ta egna initiativ


Vi letar efter dig som är noggrann och strukturerad och vi tycker det är viktigt att du delar våra grundvärderingar — engagemang, stort kundfokus, respekt och ärlighet samt kompetens. Vi tror att du trivs i en organisation där ingen dag är den andra lik och där vi hjälper varandra.

Mångfald är något vi eftersträvar och vi välkomnar alla sökande.


Vad kan du förvänta dig av Alutrade?

Hos oss arbetar du i en mindre organisation med högt i tak och en välkomnande atmosfär, där vi uppskattar varandras olikheter och likheter. Vi lever efter våra grundvärderingar engagemang, stort kundfokus, respekt & ärlighet och kompetens. Med tydliga mål och visioner arbetar vi efter övertygelsen att en hög trivsel på arbetsplatsen är en förutsättning för ett riktigt bra team-work! Vi strävar efter att alla medarbetare ska ha en god balans med arbete, familj och fritid.


Vad gör vi på Alutrade?

Alutrade är en komplett leverantör av aluminiumprofiler till svensk industri. Vi finns i Växjö och är idag 39 medarbetare. Oavsett om det gäller specialprofiler eller standardprofiler så har vi den erfarenhet och det kunnande som ger våra kunder en optimal lösning. Vi har snart 40 års erfarenhet av allt som rör aluminiumprofiler och vi lagerhåller kundspecifika profiler för avrop och ombesörjer bearbetning och logistik i önskad omfattning. Vi vill arbeta nära våra kunder och finnas med genom hela resan med vårt specialistkunnande. Vår styrka ligger i vår förmåga att leverera vidareförädlade specialprofiler till konkurrenskraftiga villkor, helt oberoende av volym och svårighetsgrad. Vi arbetar helhjärtat efter våra grundvärderingar – engagemang, stort kundfokus, respekt och ärlighet samt kompetens.


Om tjänsten

I arbetet som produktionsmedarbetare kommer du att arbeta med kapning, stansning, borrning och borstgradning. Du kommer vara en del av ett roterande arbetslag, vilket innebär att arbetsuppgifterna skiftar över period. Du ser till att aluminiumprofilerna packas inför leverans till kund. Andra arbetsuppgifter är truckkörning, avsyning och kontroll av gods och att ställa maskinerna (kap- och stansmaskiner).

Som nyanställd på Alutrade får du ett anpassat introduktionsschema där du lär känna dina nya kollegor och får en inblick i vilka de är och vad de jobbar med.


Ansökan

Vi vill ha din ansökan senast 27 april. Urval och intervjuer sker löpande. Din ansökan skickar du till jobb@alutrade.se