Lediga tjänster

 

Innesäljare med fokus på engagemang och kundservice


Tjänstebeskrivning

Alutrade behöver förstärka sin säljavdelning med en innesäljare. Du kommer att arbeta i team med andra innesäljare där det dagliga arbetet består av att serva både befintliga och nya kunder med priser, offerter, leveransbesked, orderregistrering, uppföljning av lämnade offerter samt ren försäljning och i viss mån även kunna lämna teknisk information. Du arbetar nära företagets olika distriktssäljare och stödjer dem då de är ute på tjänsteresor. Du arbetar huvudsakligen med Sverige som marknad, men bolaget arbetar internationellt så utländska kontakter förekommer på daglig basis. I arbetet förekommer även dagliga kontakter med svenska och utländska grossistföretag för att köpa in produkter mot givna kundorder samt att ta in priser och offerter från dem. I inköpsarbetet ingår det i viss mån även prisförhandlingar.

Du är placerad vid bolagets huvudkontor, i Växjö, där arbetet sker under normal kontorstid.


Din profil

Vi tror att den här tjänsten kommer passa dig om du har en teknisk förståelse, men framför allt ett genuint intresse för att hitta olika produktlösningar till kunden. Det är en självständig roll där du får använda din kreativa sida i arbetet med att alltid finnas till hands för våra kunder och samarbeta nära distriktsäljarna. Du måste känna dig trygg i att arbeta med telefonen som ditt viktigaste arbetsredskap. Viktiga personliga egenskaper och kompetenser är att via telefon kunna sälja, mycket hög känsla för kundservice i alla dess aspekter samt social kompetens. Du skall ha goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift. Meriterande är också kunskaper i Jeeves ERP samt erfarenhet från aluminiumbranschen. Goda utvecklingsmöjligheter finns och vi ser gärna att du har ett inre driv och en önskan att utvecklas i säljrollen och på sikt kunna gå vidare i organisationen till distriktssäljare.


Vad gör vi på Alutrade?

Alutrade är ett specialistföretag i Växjö som levererar aluminiumprofiler – kundanpassade profiler och standardprofiler – till företag inom tillverkningsindustrin. Totalt är vi 34 medarbetare på kontor och lager/produktion. Vi erbjuder ett av Europas största och mest omfattande lagerprogram med ett unikt urval av legeringar och dimensioner. Vår moderna logistik- och produktionsavdelning har hög kapacitet och levererar snabbt och säkert över 1 000 artiklar från lager inom en vecka. Vårt lager står för hög kvalitet, pålitliga leveranser, kunnig och serviceinriktad personal. Vi erbjuder ett spännande och utvecklande arbete i ett privatägt företag, där laganda, glädje och motivation är en betydande del i det dagliga arbetet! Vi låter våra grundvärderingar genomsyra allt vi gör – engagemang, stort kundfokus, respekt & ärlighet och kompetens.

För rätt person erbjuder vi ett spännande och utvecklande arbete i ett privatägt företag, där laganda och motivation skapar en viktig plattform i det dagliga arbetet!


Är det du som är vår nästa innesäljare? Skicka in din ansökan!

Välkommen med din ansökan i form av ett personligt brev och CV som du lämnar senast den 26/5 via e-post på adress: jobb@alutrade.se och ange i ämnesfältet ”Innesäljare”. Frågor besvaras av VD Mattias Söderqvist, på 0470-74 54 01 eller 070-350 54 01.

Vi kommer gå igenom ansökningarna löpande.


I samband med rekryteringsprocessen behöver vi samla in vissa personuppgifter. I och med din ansökan till aktuell tjänst, accepterar du att Alutrade AB lagrar dessa personuppgifter under rekryteringsprocessen. Vi kommer inte att samla in några andra uppgifter än de som anges i ansökan. Exempel på sådana uppgifter kan vara namn, telefonnummer och e-post.

Vill du läsa mer om hur vi arbetar med GDPR och hanterar personuppgifter – besök https://www.alutrade.se/var-integritetspolicy/

Välkommen till Alutrade AB Lediga tjänster