ANMÄL DIG TILL VÅRENS FÖRELÄSNINGAR OM ALUMINIUM

 

Bästa kund, aluminiumanvändare eller annan intressent!

Under snart drygt ett år har vi inte kunnat ses i den utsträckning som vi önskat. Kundbesök har skett via digitala möten för att kunna sätta säkerheten i första hand. Vi vill göra det vi kan för att ge dig som kund lite extra mervärde under våren och hoppas därför att du vill anmäla dig till våra kostnadsfria föreläsningar!

Hans Frisk och Dag Holmgren från Svenskt Aluminium är med oss och förgyller föreläsningarna med kompetenshöjande och inspirerande innehåll. Temat är aluminium som material och designprocessens funktion och nytta för ALLA! Anders Bergström, designer på Volvo Cars, är med och deltar på en av föreläsningarna och pratar material och materialfrågor.

Alutrades VD och delägare Mattias Söderqvist kommer berätta om vad som händer på Alutrade och hur framtidsplanerna ser ut.

Tipsa gärna dina kollegor eller andra som du tror skulle vara intresserade att lyssna!

 

Del 1: Aluminiumlära – 16 mars 2021 kl. 13:00-14:30

Hans Frisk, teknisk chef på Svenskt Aluminium

Aluminium är ett material med många egenskaper. Används det på rätt sätt, kan materialet bidra till att skapa mer hållbara produkter både miljömässigt och ekonomiskt. Var med och lyssna på när Hans berättar mer om materialet och dess möjligheter. Vi avslutar med tid för frågor och ev. diskussioner. Sista dag för anmälan: 12/3. Länk till föreläsningen skickas ut dagen innan.

 

Del 2: Design och designprocessen – 20 april 2021 kl. 13:00-14:30

Dag Holmgren, designchef på Svenskt Aluminium | Anders Bergström, designer på Volvo Cars

Varför skall företagen investera i design och designprocessen? När man talar om design så handlar det ofta om färg, form och yta. I detta fall kommer vi att fokusera mer på design som strategi.
Vi kommer att tala om de så kallade mjuka värdena och vad det betyder för dels produkten/tjänsten och dels för företagen.

Avslutningsvis kommer vi att prata med Anders Bergström som är designer på VOLVO Cars om material och materialfrågor. Det kommer att finnas möjligheter att ställa frågor till Dag och Anders i slutet av föreläsningen. Sista dag för anmälan: 16/4. Länk till föreläsningen skickas ut dagen innan.

 

Välkommen med din anmälan!

Vid frågor eller problem med anmälan, hör av dig till Åsa Brittsten Hjelm på 0706-33 54 11 eller maila här.

Välkommen att delta ta på vårens kompetenshöjande föreläsningar!