Vill du göra ett riktigt kap?

Nu söker vi produktionspersonal! Bli en del av team Alutrade. Vi letar efter dig som är noggrann och strukturerad och vi tycker det är viktigt att du delar våra grundvärderingar — engagemang, stort kundfokus, respekt och ärlighet samt kompetens. Vi tror att du trivs i en organisation där ingen dag är den andra lik och där vi hjälper varandra. Mångfald är något vi eftersträvar och vi välkomnar alla sökande.

Hos oss arbetar du i en mindre organisation med högt i tak och en välkomnande atmosfär, där vi uppskattar varandras olikheter och likheter. Vi lever efter våra grundvärderingar engagemang, stort kundfokus, respekt & ärlighet och kompetens. Med tydliga mål och visioner arbetar vi efter övertygelsen att en hög trivsel på arbetsplatsen är en förutsättning för ett riktigt bra team-work! Vi strävar efter att alla medarbetare ska ha en god balans med arbete, familj och fritid.

Läs mer om tjänsten och ansök här.

Publicerat: 2022-04-20
Vi på Alutrade

Kontakt

Vi har ett stort utbud av standardprofiler och hjälper mer än gärna till att skräddarsy produkter i aluminium. Ta kontakt med våra rådgivare för den bästa lösningen för dig och ditt företag.