Lediga tjänster

Produktionsmedarbetare med kundfokus

Tjänstebeskrivning

Vi söker medarbetare till vår produktionsavdelning där de huvudsakliga arbetsuppgifterna kommer att bestå av bearbetning som t ex kapning av aluminiumprofiler, stansjobb, packning av gods. Diverse lagerarbete så som lastning, lossning och mottagningskontroll kan också vara ett dagligt inslag i din arbetsdag. Flexibilitet och förmåga att kunna hantera många varierande arbetsuppgifter är önskvärt. Som person ser vi att du är stresstålig, självgående, ansvarsfull, noggrann och har ett positivt sätt samt en naturlig servicekänsla med kundfokus. God fysik är en fördel då en del lyft kan förekomma. Det är meriterande om du tidigare har arbetat med aluminium men erfarenhet som CNC-operatör eller maskinställare är också önskvärda egenskaper.

Du har truckvana och truckkort för motviktstruck och fyrvägstruck (B1, B6) är önskvärt.

Tjänsten är på heltid. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter!

Vilka är Alutrade?

Alutrade är ett specialistföretag i Växjö som levererar aluminiumprofiler och vi erbjuder ett av Europas största och mest omfattande lagerprogram med ett unikt urval av legeringar och dimensioner. Vår moderna logistik- och produktionsavdelning har hög kapacitet och levererar snabbt och säkert över 1 000 artiklar från lager inom en vecka. Vårt lager står för hög kvalitet, pålitliga leveranser, kunnig och serviceinriktad personal. Vi erbjuder ett spännande och utvecklande arbete i ett privatägt företag, där laganda, glädje och motivation är en stor del i det dagliga arbetet! Våra grundvärderingar är engagemang, stort kundfokus, respekt & ärlighet och kompetens.

Skicka in din ansökan

Välkommen med din ansökan i form av ett personligt brev och CV som du lämnar senast den 4/5 via e-post på adress: jobb@alutrade.se och ange i ämnesfältet: ”Produktionspersonal”. Frågor besvaras av VD Mattias Söderqvist, tel. tel. 0470-74 54 01 / 0703-50 54 01 eller lager- & produktionsansvarig Jan Korte, på 0470-74 54 24 / 0706-45 54 24. Urval görs löpande.

 

 

lediga tjänster medarbetare alutrade

Vill du lämna en spontanansökan? Vi tar gärna emot en intresseanmälan med personligt brev och CV på jobb@alutrade.se

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com