Kundcase

Vi är stolta och glada över att ha våra kunder inom ett flertal olika branscher! Det gör att vi hela tiden utökar vår kompetens och erfarenhet inom allt från inredning till bygg, från solskydd till medicinteknik och så vidare. Genom åren har vi fått möjligheten att vara delaktiga i en mängd olika spännande projekt med alla möjliga produkter. Här delar vi med oss av några stycken!

MONTAGEGRUPPEN I MALMÖ

Volvos showroom, Kungsträdgården - Alutrade AB

I Volvos nybyggda showroom i Kungsträdgården skymtar vitlackerade montageprofiler i aluminium i taket. Studion – som torsdagen 15/11 har invigning och kommer att fyllas med Volvos senaste bilmodeller – andas kvalitet, nytt och fräscht.

Aluminiumprofilerna – vars syfte är att bära upp belysning och vepor i taket – har monterats av Montagegruppen i Malmö.

Läs mer!

 

BERLINGS GLAS AB

hotel tylösand, Foto Pamela.se web

Med över hundra års erfarenhet i branschen riktar sig Berlings Glas till byggföretag som är i behov av en glas- & fasadexpert och även som premiumpartner till privatpersoner. Med Halmstad och kusten mellan Göteborg och Helsingborg som arena producerar de glasfasader, uterum med mera i bland annat aluminium.

Läs mer!

INCLINED LABS

Flygbild

I den f d. topphemliga och välbevakade låghastighetstunneln LT1, belägen i Stockholm, testades på 1940-talet modeller av blivande stridsflygplan. Sedan 2000-talet används lufttunneln inte längre av försvarsindustrin, men det är fortfarande flygning som står på schemat – dock på ett helt annat sätt!

Läs mer!

tINGSRYDS KOMMUN

Aluminiumramar med fiberduk läggs över de drabbade partierna.

Alutrade har fått en av sina större enskilda order någonsin! I den offentliga upp-handlingen har fem stycken olika företag, även utländska aktörer, varit med och offererat. Leveranstid och pris var två viktiga aspekter och likaså värderingar och kriterier gällande ISO-certifiering, Code of Conduct samt hur företaget lever upp till de riktlinjer och krav som finns inom dessa områden.
Läs mer!