U-profil i aluminium

 

U-profiler i aluminium

 

U-profil levereras vanligtvis i längder om 6 m. De vanligaste legeringarna för U-profil är EN 6063 och EN 6082. Läs mer om legeringar under Teknisk information! Har du frågor rörande belastningar, materialval eller lämplig bearbetning kan du även kontakta vår tekniska avdelning.

Vissa dimensioner lagerförs även naturanodiserade. I annat fall kan vi utföra anodisering i natur, brunt, guld och svart med 1-2 veckors leveranstid.

Kapning till kortlängd kan utföras med snäva toleranser. Vi kan även erbjuda annan bearbetning då behov finns.

Vårt lagerprogram är ett av Europas största och mest omfattande med ett unikt urval av aluminiumprofiler i olika legeringar och dimensioner. De vanligaste legeringarna är EN 6060/6063 och EN 6082. Mer udda dimensioner tas hem från våra leverantörer i Europa.

Ett brett utbud av olika dimensioner och legeringar finns av l-profilu-profilt-profili-profilz-profil och h-profil.

Finner du inte den dimension ni söker, kan vi ta fram ett verktyg. Då priserna på verktyg är låga, betalar det sig fort vid lite större kvantiteter. Det ger ett lägre materialpris och kortare bearbetningstid. Din profil kan också levereras bearbetad och ytbehandlad enligt önskemål. Läs gärna mer om olika bearbetnings- och ytbehandlingsmetoder under Bearbetning och Ytbehandling.

För tillfället har vi tyvärr tekniska problem med våra formulär. Får du inte svar inom 24h på din fråga vänligen kontakta oss på info@alutrade.se eller telefon 0470-74 54 00.

OBS! Alutrade är ett B2B-företag och vi säljer inte material till privatpersoner.

Har du frågor om den här profilen eller vill du beställa?

9 + 14 =

Aluminiumprofiler U-profil i aluminium