Aluminiumprofiler hjälper dig att hitta ut

Hittaut är friskvårdsaktiviteten som är helt gratis och där du med hjälp av en karta — digital eller papper — ska hitta checkpoints i olika svårighetsnivåer. Dessa kan hittas på olika ställen — i stadsmiljö, parker, bostadsområden och skogar i närområdet.

För andra året i rad har Alutrade sponsrat med aluminiumstolpar till den här smarta aktiviteten som gör det möjligt för alla att komma ut i närmiljön. Stolparna används till checkpoints och är kapade L-profiler i legering 6060 T6 samt anodiserade, vilket ger god korrosionsbeständighet. Det gör att profilerna lätt klarar av att stå utomhus och de påfrestningar som det innebär.

— Vi i Växjö OK är väldigt glada för det här samarbetet med Alutrade. Genom Hittaut känner vi att vi verkligen nått ut till Växjös invånare och besökare. Vi får ofta höra hur kul det är att komma ut och upptäcka nya platser samtidigt som det ger motion på ett annorlunda och spännande sätt, säger Per Rooth.
 
Vill du läsa mer om hittaut? Mer info hittar du på orientering.se/provapaaktiviteter/hittaut/vaxjo/
Publicerat: 2022-06-21
Vi på Alutrade

Kontakt

Vi har ett stort utbud av standardprofiler och hjälper mer än gärna till att skräddarsy produkter i aluminium. Ta kontakt med våra rådgivare för den bästa lösningen för dig och ditt företag.